Трети мол отваря в Пловдив през ноември

Дългоочакваният от пловдивчани моден бранд ZARA стъпва в града

Трети мол отваря в Пловдив през ноември

Обновеният търговски център PLOVDIV PLAZA, който ще бъде най-големият мол в региона, ще отвори врати през ноември. Той ще се простира на търговска площ от 35 00 кв. м. 

На 3-те нива на търговския център ще има изключително разнообразие от магазини на водещи световни и български вериги. Дългоочакваният от пловдивчани моден бранд ZARA стъпва в града на тепетата с  магазин с площ от над 3700 кв. м. 

Световноизвестният бранд ИКЕА отваря Център за поръчки в мола. Той ще бъде разположен на първия етаж и в него ще може да се видят аранжирани комбинации на част от продуктите на шведската верига. 

Добре познатата на клиентите верига за търговия с дрехи, обувки и аксесоари H&M също ще присъства в обновения мол.

С отварянето на мола ще заработи и най-големият LED екран в България, който ще се издига в атриума. Той ще бъде изграден по най-новите HD технологии и с впечатляващите височина 16,3 м и площ от 175 кв. м. Екранът ще излъчва непрекъснато и напълно безплатно специално разработени 3D клипове.

За любителите на екстремните изживявания на Първо ниво в Западния атриум ще има зона със стена за катерене и батути.

На второ ниво ще бъдат разположени заведенията за хранене, както и голям детски център. Зоните за хранене разполагат и с три големи тераси от източната, южната и западната страна на сградата. 

PLOVDIV PLAZA ще предлага и модерен офисен център с 12 000 кв. м. разгъната застроена площ. Той ще има самостоятелен вход с лоби и връзка с мола. За удобство на посетителите на търговския център и работещите в офисите са предвидени 3 надземни парко етажа с 1200 места. В допълнение към тях ще бъдат 50 външни парко места и 50 в подземен паркинг.

„Щастливи сме, че иновативният ни проект и редизайн на мола, привлякоха водещ ритейлър като Inditex с дебют за пловдивския пазар, както и редица световни и български марки. Очаквайте още вълнуващи новини около проекта в следващите седмици“, коментира Къртис Кауърд, управляващ съдружник във фонда за управление на активи Arceland Group, собственик на търговския център.

Коментари: 0