Тропическата красота на Бора Бора (снимки)

Една от най-романтичните дестинации

Тропическата красота на Бора Бора (снимки)

Островът Бора Бора е популярен като една от най-романтичните дестинации за двойки. Ако търсите екзотични места за ваканция или искате да опознаете по-различна природа от нашата, това със сигурност е вашето място.


В Бора Бора ще можете да се гмуркате в океан пълен с шарени, красиви морски същества. Бреговете на кристално чистия океан изобилстват с дървени къщички, през пода, на които можете да наблюдавате подводните чудеса.


Островът е част от архипелага Дружествени острови на Френска Полинезия, където някои хора мечтаят да изживеят старините си. Любопитното за Бора Бора е, че има останки от застинал вулкан. Освен това можете да се насладите на спокойствието на природата в цялата й прелест.


Плажовете са перфектно чисти, а водата е тюркоазена. Именно там ще откриете приказно красиви пейзажи и гледки. Водата изобилства от корали и тропически риби, скатове, акули и всякакви морски същества.


Островът е известен със своите луксозни спа центрове, които допринасят за създаването на една от най-посещаваните туристически дестинации. 
Коментари: 0