Turkish Airlines пуска промоционални билети от София и Варна до Истанбул

Компанията пуска двупосочни билети на цена от 99 евро от Варна до Истанбул и от 109 евро за тези от София до Истанбул

Turkish Airlines пуска промоционални билети от София и Варна до Истанбул
Авиокомпанията Turkish Airlines предлага нови промоционални цени на двупосочните билети от София и Варна до Истанбул. Цените на билетите стартират от 99 евро за полет от Варна до Истанбул и 109 евро за тези от София до Истанбул. Промоционално до Града на Босфора ще може да се пътува от 15 януари до 10 юни 2018 г. с билети, закупени в периода от 8 до 31 януари 2018 г. В цените са включени всички летищни такси и такси обслужване.

От декември 2017 г. за допълнително удобство на пътниците от България Turkish Airlines пусна нов полет от София до Истанбул. В момента авиокомпанията осъществява 18 полета седмично от София и 11 полета седмично от Варна до Истанбул. Пътниците ще имат възможност да се насладят на професионалното обслужване и отличните услуги на борда на Turkish Airlines както в икономична, така и в бизнес класа.

„Удовлетворението на нашите пътници е най-големият ни приоритет и се стремим непрестанно да предоставяме отлично обслужване на възможно най-добри цени",отбеляза г-н Мехмед Гюркайнак, Генерален мениджър на Turkish Airlines – България.
Коментари: 0