Високото признание е стимул да не се огъваме пред трудностите

Това е начинът да бъдат поощрени успешните бизнеси, казва Елза Маркова, изпълнителен директор на \"Белла България\" и първият носител на приза \"Мисис Икономика 2012\"

Високото признание е стимул да не се огъваме пред трудностите

Снимка: Икономика

264 ~ 1 мин. четене
Татяна Явашева Автор: Татяна Явашева
Тази година е белязана с много динамични промени както за бизнеса, така и в социално-икономически и финансов план като цяло. Затова наградите, с които се отличават постиженията на бизнеса за 2014 г., са още по-стойностни. Така коментира тазгодишното издание на конкурса "Мистър и Мисис Икономика" Елза Маркова, изпълнителен директор на "Белла България" и първият носител на приза "Мисис Икономика 2012".

"Защото те насърчават високия професионализъм и отговорното отношение към обществото и средата, в която се оперира. Това е начинът да бъдат поощрени успешните бизнеси, а хората, които ги управляват, да получат признание за успеха си и да имат стимул да продължават да преодоляват трудностите, които срещат", казва още изпълнителният директор на "Белла България".

Според нея в условията на постоянно променяща се среда високи показатели по ключовите за класацията критерии биха постигнали само най-добрите. "Именно това са лидерите, положили стабилни основи на бизнеса си, изградили доверие с потребителите си и намерили ясна визия за бъдещето, откриващите решението на проблема, търсещите и създаващите новия баланс въпреки турболентността на средата в различните й аспекти", добави първият носител на приза "Мисис Икономика 2012". 

Изберете компанията, осигуряваща най-добър "Старт в кариерата"
Подкрепи Economic.bg