Vivacom с нова тарифна линия за мобилен интернет

С “i-Traffic+” всички 4G таблет са с отстъпка до 100 лева

Vivacom с нова тарифна линия за мобилен интернет

VIVACOM стартира изцяло нова тарифна линия за мобилен интернет, с която потребителите получават още повече мегабайти за сърфиране както у нас, така и при ползване на роуминг в страните от ЕС. 

Името й е i-Traffic+ и абонаментът за нея предлага до 8 000 повече включени МВ в сравнение с досегашните планове, което прави и съотношението цена – интернет трафик още по-добро. Всички планове осигуряват достъп до мобилна телевизия с до 50 канала посредством TV GO. С новите планове се запазва достъпът до 128 GB облачно пространство за съхранение на информация в платформата pCloud.

Цялата линия i-Traffic+ може да разгледате на сайта.

Новата тарифна линия осигурява до 100 лева отстъпка от цената на всеки 4G таблет от магазините на телекома. И това съвсем не е случайно. Времето, прекарано в интернет през мобилни устройства в световен мащаб надхвърля 60%. Докато в Европа все още превесът на мобилните устройства все още е малко на 60%, то в Щатите и Китай хората използват таблети и телефони в 70% от времето, посветено на интернет. Това показват актуални за тази година данни на ComScore, публикувани наскоро в SmartInsights.com.* С новата дейта тарифа VIVACOM категорично се нарежда сред компаниите, които отблизо следят световните тенденции и държат българските потребители в крак с тях.

Със 100 лева отстъпка с план i-Traffic L+ до края на месец ноември ще бъдат:

4G таблет Samsung Galaxy TAB S3 - флагман предложение на Samsung, отличаващо се с 9.7” AMOLED дисплей, 4 говорителя и стилус функционалност.

4G таблет Lenovo Yoga BOOK  - с характерния си дизайн „2 в 1“ с Halo клавиатура,  Windows 10 PRO и Real Pen стилус за водене на бележки дори и върху хартия, този таблет ще те направи виртуоз в прескачането между двата свята – off и online.

4G таблет HUAWEI MEDIAPAD T3 8 – с яркия си 8.0” HD дисплей и стилен алуминиев корпус, този таблет ще въведе цялото семейство в света на технологиите – достатъчно мощен е за работа с 4-ядрения си процесор, а детският режим го превръща в идеален помощник на всеки родител. Цената му с план i-Traffic XXL+ е с 80 лв. по-ниска от стандартната.

Коментари: 0