Водещи икономисти и лица от бизнеса на най-големия форум за студенти

Събитието ще се проведе от 1 до 3 декември в УНСС

Водещи икономисти и лица от бизнеса на най-големия форум за студенти
328 ~ 2 мин. четене
От 1 до 3 декември в УНСС ще се проведе най-големият икономически форум за студенти и млади хора в България. Събитието ще се осъществи за единадесета поредна година, като в него могат да участват студенти и младежи от цялата страна.  Целта е да се запознаят отблизо с водещи икономисти и политици и успели бизнес представители. 

Първият ден ще е изцяло запълнен с публични лекции, а останалите два ще бъдат посветени на обучения с предварително записване. Достъпът до лекциите е свободен и за тях не се изисква предварителна регистрация. Обученията са безплатни, но изискват предварителна регистрация на официалния уебсайт на събитието.

Публичните лекции ще водят представители на частния и държавния сектор в България. Така младежите ще имат възможност да се включат в свободна дискусия с Левон Хампарцумян – главен изпълнителен директор „УниКредит Булбанк”, с Димитър Радев – икономист, управител на Българска народна банка от 14 юли 2015г, с Даниела Бобева – политик, бивш министър на търговията, както и заместник министър-председател на правителството на Пламен Орешарски. Лектори ще бъдат и Атанас Райков – генерален мениджър на Viber за Централна и Източна Европа, Димитър Радуков – генерален директор на Uber за България, както и Спас Сливков – изпълнителен директор на OLX.

Бизнес клуб УНСС ще вземе участие с обучение на тема „Стартирай! – Задвижи своя стартъп СЕГА”. Karoll предлага обучение с тема „Портфолио мениджмънт. Видове активи. Как да изберем активи от профила на клиента. Как да структурираме портфейл.” Eleven и LaunchHub предлагат участие в „Инвестиционен банкер за един ден”, „Как да създадем start up” и „Как да се представим убедително пред инвеститори и да осигурим финансиране?”. 

Алумни клуб на завършилите Финансово-счетоводния факултет организират симулация на учебно-тренировъчна фирма. ABLE ще помогнат на участниците да стигнат до отговора на въпроса „Как да започнем бизнес по правилния начин?” А в рамките на обучението на The Business Institute ще станат част от „Работилница по Анализ и оценка на бизнес идея”.

Повече за събитието може да видите тук.


Economic.bg е медиен партньор на събитието.
Подкрепи Economic.bg