10 впечатляващи офисa на водещи компании

За създаването на качествен продукт е необходимо място, което да събуди креативността на служителите

10 впечатляващи офисa на водещи компании
620 ~ 1 мин. четене
Автор: Божидара Иванова
Офисът е място, в което прекарваме по-голямата част от живота си. Ето защо е изключително важно работното ни място да бъде уютно и приветливо. Предлагаме ви да хвърлите поглед върху някои от най-уникалните офиси на преуспяващи компании.

Офис на GoogleЦветен, провокиращ и забавен. Нищо чудно, че зад стените на една от най-разпознаваемите марки в света се раждат идеи, често изпреварващи времето си. Офис на FacebookТова е място за отдих на служителите на най-популярната социална мрежа в света. Офис на White Mountain
На сто метра под земята в Стокхолм доставчиците на интернет от White Mountain се намират в повече от приказна обстановка.

Офис на NokiaРазчупена обстановка с нестандартни мебели - това е едно от местата, където са се родили най-интересните продукти на компанията.

Офис на AirBNBТова, което виждате е едно от кътчетата за почивка на една от най-големите букинг компании AirBNB.

Офис на DropboxОфисът на компанията за облачни услуги ни доближава до внушението, че летим сред облаците.

Офис на SkypeКакво по-добре място за почивка от импровизирана планинска полянка.Офис на LegoСвежа и креативна обстановка, светли и пъстри цветове, раздвижени мебели-идеален офис за пробуждане на креативността.Офис на PixarКомпанията, създала едни от любимите анимационни филми по света, предлага на служителите си разчупена и забавна обстановка.

Офис на MicrosoftТова е част от офиса, където се създават поредните подобрени версии на продукта.


Подкрепи Economic.bg