Време е за новото издание на Winebox Portfolio Tasting в София

Събитието за трети път ще посрещне любителите на виното във Военен Клуб под наслов Love Wines?

Време е за новото издание на Winebox Portfolio Tasting в София
3485 ~ 2 мин. четене
На 23 март бели, червени, десертни вина, розе, просеко и шампанско ще изпълнят атмосферата на Централния военен клуб и ще съберат винолюбители, професионалисти и големи имена от винената индустрия. Организаторът на събитието, Winebox,  ще срещне гости и професионалисти, които да обменят опита, знанията и страстта си към виното.

В събитието участват представители на повече от 20 световни изби, а през целия ден ще бъдат отворени повече от 150 вина.

Избите, които ще бъдат представени на изложението-дегустация със собствени щандове са: Chateau Minuty, Champagne Taittinger,  Delas Freres, Bouchard Pere et Fils, Andre Lurton, Domaine Fouassier, Famille Hugel  от Франция; Trapiche от Аржентина;  Errazuriz от Чили; Spy Valley от Нова Зеландия; Emilio Moro и  Mar de Frades от Испания; Valdo Spumanti, Lis Neris, Zenato, Domenico Clerico, Bruno Rocca, Caudrina, Matteo Correggia, Donnafugata, Felsina от Италия, Robert Weil от Германия; изби Maryan и Villa Bassarea от България,  собственият БГ проект на Уайнбокс – вината Eager.

Тази година за първи път ще бъдат представени и най-новите изби в портфолиото на вносителя De Morgenzon от Южна Африка, Podere Sapaio от региона Bolgheri, Italia, Ramon Bilbao от Риоха, Испания.

Love Wines събитието ще продължи от 12:00 до 21:00 ч.

Ден по-късно, на 24 март, в конферентната зала на хотел Sense ще се проведе серия от Майсторски класове за любители и напреднали в областта на виното. Част от Майсторските класове ще се водят от наследници на фамилиите, чиито вина ще се дегустират, а присъстващите ще имат възможност да опитат изключителни вина, сред които енотечни вина от реколти, които не могат да се открият дори на международния пазар.

Достъпът за двата дни е платен. Билети за Winebox Portfolio Tasting 2018 на 23 март и за Майсторските класове на 24 март могат да бъдат закупени онлайн до 15 март на специални цени за ранно записване.
За закупуване на билети и подробна информация за събитието, вижте тук.
Подкрепи Economic.bg