Samsung отвори втория си официален магазин в София (галерия)

Събитието уважиха важни фигури от международния мениджмънт на Samsung

Samsung отвори втория си официален магазин в София (галерия) 7 Снимки

Снимка: Samsung

6768 ~ 1 мин. четене
Автор: Economic.bg

Вторият официален магазин на Samsung за България - Samsung Experience Store официално отвори врати и в Paradise Center. След значимите успехи, постигнати от първия официален магазин в столичния The Mall, новият Samsung Experience Store получи подобаващо откриване. 

Събитието уважиха важни фигури от международния мениджмънт на Samsung. Президентът на Samsung за Румъния и България Хун Сеул пристигна придружен от делегация високопоставени мениджъри. Специални гости на събитието бяха и представители на Корейското посолство в София и Корейска корпорация за насърчаване на търговията (КОТРА).

Програмата на откриването имаше за цел да представи на гостите от Южна Корея и Румъния българските традиции през модерна призма. Чужденците бяха посрещнати с традиционна българска питка с мед и сол, а след което господин Хул Сеул и госпожа Виолета Сечкова заедно срязаха лентата, за да отбележат откриването на магазина.

Като официален магазин Samsung Experience Store предлага цялата гама от смартфони, таблети, както и голямо разнообразие от аксесоари и различни смарт устройства на марката Samsung.

Коментари: 0