Wizz Air пуска три нови маршрута от София до Гърция

Полетите до новите дестинации ще стартират от юни

Wizz Air пуска три нови маршрута от София до Гърция

Снимка: Wizz Air Bulgaria

6502 ~ 1 мин. четене

Нискотарифният авиопревозвач Wizz Air добавя три нови гръцки дестинации към софийската си мрежа. Новите маршрути, които компанията стартира от България за летния сезон (юни-септември), са София-Санторини, София-Ханя (о. Крит) и София-Керкира (о. Корфу).

„Щастливи сме да стартираме три нови маршрута от София до любимата на всички българи Гърция. С добавянето на Санторини, Ханя и Керкира гръцките маршрути на Wizz Air от България вече са 4 (като броим и Миконос). Вземайки предвид необичайната епидемична обстановка, стартирането на три нови услуги от наша страна е неоспоримо доказателство за силната ни ангажираност към българския пазар, към развитието на местния туризъм и предоставянето на все по-достъпни възможности за пътувания за всички“, коментира Андраш Радо, старши мениджър "Корпоративни комуникации" в Wizz Air.

Авиокомпанията въведе засилени хигиенни мерки, за да осигури безопасността на своите клиенти и екипаж. Освен задължителните маски за лице за пътниците и кабинния екипаж, от компанията са премахнали списанията на борда и насърчават пътниците да извършват покупките си чрез безконтактно плащане.

За допълнително спокойствие Wizz Air препоръчва на клиентите да добавят и WIZZ Flex към резервацията си. Така пасажерите ще могат да бъдат сигурни, че ако обстоятелствата се променят и решат да пътуват на друга дата или до друга дестинация, могат да променят своята резервация.

Коментари: 0