Wizz Air ще лети до розовия град Маракеш

Цените на билетите започват от 29,99 евро

Wizz Air ще лети до розовия град Маракеш
Нискотарифната авиокомпания Wizz Air стартира полети до мароканския град Маракеш от Полша и Литва. През зимния сезон авиокомпанията ще предлага полети от Варшава (Полша) и Вилнюс (Литва), които ще се изпълняват два пъти седмично.
 
Маракеш е едно от най-големите и популярни места в Мароко, разположенo в подножието на планината Атлас. Известен е още като розовия град, защото в Макареш всичко е розово – небето сияе в тази багра, пясъкът е с цвят пепел от рози, а сградите разкриват една безкрайна палитра от розови нюанси. Градът е колоритна ваканционна дестинация с красивите си плажове, традиционни пазари и великолепна кухня.
 
Цените на билетите от двата европейски града започват от 29,99 евро и вече са в продажба. Полетите от Вилнюс ще се осъществяват в понеделник и петък и могат да бъдат резервирани за периода от 29 октомври. Полетите от Варшава ще се извършват сряда и неделя и могат да се резервират за периода от 31 октомври. 

"Продължаваме да разширяваме мрежата си и днес сме развълнувани да обявим още една уникална дестинация в мрежата WIZZ. За първи път ще дадем възможност на нашите клиенти във Варшава и Вилнюс да посетят популярния град Маракеш. Нашите достъпни цени от само 29.99 евро, разкриват вълнуващи възможности пред клиентите ни да открият богатата култура на Мароко, величествената архитектура и чудесната кухня", заяви Сорина Рац, мениджър "Корпоративни комуникации" в Wizz Air. 
Коментари: 0