Японски милиардер си търси жена за пътешествие до Луната

Бизнесменът ще заснеме цялото пътешествие и ще направи документален филм

Японски милиардер си търси жена за пътешествие до Луната

Снимка: pixabay

2024 ~ 1 мин. четене

Японският милиардер Юсаку Маезава обяви конкурс за момичета, които биха искали да го придружат на пътешествие до Луната, а междувременно и да се оженят за него, съобщи Reuters.

„На това специално място - Луната, трябва да се отиде със специален човек. Чрез този проект искам да намеря и партньор в живота. Обявява се конкурс за момичета, които биха искали да извършват дейности с Маезава в полза на хората и обществото", се казва в съобщение на компанията на милиардера.

Самият той написа, че започва да го обхваща чувство на самота и е време да намери жена, която да продължи да обича.

Дамите, които кандидатстват в конкурса, трябва да бъдат необвързани и неженени, на възраст над 20 години, да бъдат позитивно настроени и весели. Освен това те трябва да са готови сериозно да започнат подготовката за полета. Трябва да имат положителни нагласи в живота си, трябва да могат да изразяват мнението си пред Маезава свободно и да обмислят как в света може да настане мир. Конкурсът ще продължи до 17 януари, а бизнесменът ще обяви победителката до края на март.

Японският бизнесмен е решил да заснеме цялото пътешествие и да направи документален филм, озаглавен: „Любителите на пълнолунието“ .

Коментари: 0