Запечатай и сподели България

Нека заедно да покажем красотата на родината ни

Фоторубрика

Запечатай и сподели България
380 ~ 1 мин. четене
Автор: Кезим Медев

Скъпи читатели,

Имаме удоволствието да ви съобщим, че екипът на Economic.bg стартира рубрика “Запечатай и сподели България“, чрез която, с ваша помощ, ще създадем един голям фотоархив с любителски кадри от красивата ни родина.

Независимо дали сте професионален фотограф, любител, или просто обичате да запечатвате красиви моменти от ежедневието си с помощта на мобилния телефон, можете да изпращате вашите снимки на имейл: [email protected].

В сайта Economic.bg всеки ден публикуваме галерии на красиви забележителности, природни феномени, архитектурни шедьоври, градски пейзажи, пъстри улици, алеи, водопади, изгреви, залези и какво ли още не. Целта ни е да пишем и разказваме повече за забележителностите и красивите места в България.

Към снимките, които изпращате, добавете и кратко описание към за мястото, което сте заснели, вашето впечатление, кратък коментар или каквото прецените за интересно, а ние ще направим галерия, която ще споделим в сайта ни, във Facebook страниците Списание Икономика и Economic.bg, както и на официалната страница на рубриката Запечатай и сподели БългарияПодкрепи Economic.bg