Зелените олигарси нападнаха и Владо Николов

Волейболистът разкритикува зелената мафия и ударът срещу него не закъсня

Зелените олигарси нападнаха и Владо Николов
424 ~ 1 мин. четене

Зелената мафия нападна и легендарния български волейболист Владо Николов.

„Гот е да живееш във Франция.  Гот е българите да ти плащат скъпите цени на тока произведен от 32 декара фотоволтаици в село Климентово, Хасковско. Гот е да разбираш и от волейбол, и от национални паркове, и от спорт, и от когенерация, и от ски, и от НПО, и от гъски, и от туризъм. гот е да си Владо Николов“, коментира във Фейсбук бившият директор на парк „Витоша“ и отявлен екоактивист Тома Белев, пише Kmeta.bg.

Зелената мафия бе вбесена от изказване на волейболиста, в което той сравни парите за отглеждане на гъски с бюджета на министерство на спорта.

„Как да си оптимист, когато някакви НПО-та искат за отглеждането на гъски 50 милиона, колкото е бюджета на Министерството за елитен спорт в олимпийска година!? Вие знаете ли с 50 милиона от бюджета колко зали ще се направят. Ама не такива в селца и паланки, които сега пустеят, а парите са “усвоени”. Говоря за реални зали в градовете, които да са наистина от полза на клубовете, а от там и на хората. С 50 милиона инвестирани в спорта, ние ще спасим много повече деца, отколкото патици ще спасят НПО-тата с тези пари“ възмути се преди дни легендарния спортист.

Ето, че и ударът срещу него не закъсня!

Подкрепи Economic.bg