Книгата, която не чака да бъде прочетена (видео)

Книгата е опакована в пластмасова обвивка и след свалянето и специалното мастило започва да старее и след около 60 дена на читателят не му остава нищо друго, освен да гледа тъжно празните листове

09:34 06.07.2012

Вероятно неведнъж сте започвали книга с надеждата да я дочетете скоро,  въпреки това тя все още си лежи на рафта и събира прах.

За да насърчи подобни „несериозни" читатели, аржентинската издателска къща Eterna Cadencia предложи оригинална концепция за книги с интересен формат, наречен "El Libro que No Puede Esperar" (Книга, която не може да чака), съобщава HiComm. Тази книга е напечатена с мастило, което изчезва 2 месеца след първото и отваряне.

Книгата е опакована в пластмасова обвивка и след свалянето и специалното мастило започва да старее и след около 60 дена на читателят не му остава нищо друго, освен да гледа тъжно празните листове. Мастилото в книгата реагира със слънчевата светлина и въздуха и постепенно изчезва.

Видеото можете да видите тук:
Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: книга | видео

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини