Изтекоха първи снимки на вероятния нов iPhone 11

И камерите му изглеждат съвсем необичайно

iPhone X
iPhone X
Снимка: Pixabay
20:12 07.01.2019
По традиция новите модели iPhone дебютират през септември. Но слуховете и информациите за техния дизайн и спецификации се появяват далеч по-рано.

Такъв е случаят и сега. Първи рендъри на бъдещия евентуален iPhone 11 сподели DigitIndia, а зад оригиналния теч стои @OnLeaks.

Най-впечатляващо изглежда дизайнът на камерата, по-точно камерите, защото те са няколко. На гърба на устройството се виждат три камери, разположени в изпъкнал квадрат, върху който са разположени сензорите плюс светкавица и микрофон.

Камерите се подредени във формата на триъгълник.

На гърба на телефона, който се вижда на кадрите, стоят още стандартното изписване на марката iPhone и ябълката от логота на Apple, които присъстват във всички модели досега.


Според DigitIndia гърбът отново е изработен от стъкло, а подредбата на бутоните наподобява тази на iPhone XS.

Медията допълва, че рендърите биха могли да са и на по-големия от двата модела - iPhone 11 Max.

@OnLeaks твърди още, че Apple ще пусне в продажба три нови iPhone модела, без да уточняват кой модел е представен чрез новите рендъри.

Подобни течове обаче, особено толкова рано преди срока за пускането на новите модели, може и да са съвсем далеч от реалността, уточняват запознати.
Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: камери | снимки | дизайн | iPhone 11

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини