Най-добрият луксозен хотел на 2019 г. (галерия)

Той се намира на частен остров, захранван от слънчева енергия

Снимка: Kudadoo
22:12 03.01.2019
Малък курорт на Малдивите спечели титлата за най-добрия нов луксозен курорт през 2019 година.

Kudadoo Maldives включва 15 бунгала на кокили, с по 1 или 2 спални и, в случай, че безпрепятственият изглед към океана не е достатъчен, има и инфинити басейн, който гледа към водата. Комплексът бе открит на 26 декември 2018 г., но вече привлича високопоставени гости, разказва Бизнесинсайдър. Хотелът е част от нарастващата тенденция на екологосъобразен туризъм: соларният покрив на курорта генерира достатъчно енергия, за да обслужва до 50 гости и 100 души персонал във всеки един момент.

Kudadoo Maldives се намира на частен остров в атола Lhaviyani в Индийския океан. Гостите летят до международното летище Мале и след това се придвижват до курорта, който е на около 40 минути, с частен хидроплан.15-те водни бунгала са издигнати на кокили на кръгли платформи в океана.

Курортът не приема гости под 15-годишна възраст, тоест не е подходящ за семейства с деца. Опцията за посещение с деца е да се наеме целия остров, тогава е позволено на хора от всяка възраст да присъстват.Бунгалата са с по 1 или с по 2 спални.Курортът се счита за екологичен и предлага много уелнес услуги.Бунгалата имат общо 984 слънчеви панела и цялата енергия се осигурява от тях.Също така не се ползват пластмасови изделия.А сградите са построени от дървен материал, добит по устойчив начин.

Освен бунгалата, курортът разполага и с луксозен бар.

Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: курорт | хотел | Малдиви | Kudadoo Maldives | бунгала

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини