Tesla е проектирала подводна кола като от филм на Джеймс Бонд

Според Илoн Мъск колата може да бъде създадена просто за шоу

10:58 12.06.2019
Изпълнителният директор на Tesla Илoн Мъск заяви, че компанията му е проектирала подводна кола като тази от филма за Джеймс Бонд от 1977 г. – „The spy who loved me”, информира CNBC. На годишната среща на акционерите на Tesla във вторник Мъск бе запитан дали компанията някога ще направи „водна кола“, което предизвика дискусията.

„Наистина можеш да имаш подводен автомобил“, отговори Мъск. „Мисля, че пазарът за това ще бъде малък. Малък, но ентусиазиран“, допълни той и заяви, че е възможно компанията да създаде подводната кола за шоу.

Мъск е собственик на „Wet Nellie“ – подводна кола, създадена от Perry Oceanographic Inc., която е използвана във филм за Джеймс Бонд.

По време на Q&A сесията и презентацията за инвеститорите Мъск увери акционерите, че Tesla няма проблем с търсенето. Той говори за това колко е предизвикателно една бързоразвиваща се компания да бъде печеливша, както и за плановете на Tesla за създаването на автономни автомобили.Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: Tesla | Илон Мъск | Джеймс Бонд | подводна кола

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини