ЗК “България Иншурънс” е сред лидерите в здравното застраховане

Компанията предоставя международни застрахователни решения

15:42 28.08.2019

Вече петнадесет години „Застрахователна компания България Иншурънс“ АД е надежден застрахователен партньор на бизнеса в България. Компанията е един от лидерите в областта на здравното застраховане с близо 21% пазарен дял, специализирана в предоставяне на социални придобивки за служителите, приспособени към нуждите както на корпоративни, така и на индивидуални клиенти.

В съответствие с динамичното развитие на застрахователния пазар „България Иншурънс“ разработва и прилага иновативни технологии при обслужване на своите клиенти чрез имплементиране на нови продукти и алтернативни канали за обслужване. Компанията предоставя международни застрахователни решения на българските потребители и достъп до висококачествено медицинско обслужване в широк спектър от болници и клиники в цял свят. С цел повишаване качеството и бързината на обслужване и удовлетвореността на клиентите, компанията дигитализира и модернизира процеса на закупуване на застрахователни продукти и обслужване на клиентите чрез онлайн платформа и мобилно приложение.

Текстът е част от книгата "Успешните компании 3.0".
Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: застраховки | застраховане | успешните компании | здравно застраховане | Застрахователна компания България Иншурънс

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини