Как да превърнете икономичната класа в самолета в първокласно изживяване

Снимка: Pixabay
21:25 25.11.2019

Ако сте резервирали самолетен билет в икономичната класа на самолета за предстоящите празници, то вероятно нямате големи очаквания за полета. Дори смятате, че може да бъде неприятно.

Обикновено авиолиниите не се „стараят много“ при оборудването на тази част от самолетите. Седалките са доста малки и тесни, закуски и напитки не се предлагат безплатно. Освен това ако сте си закупили нискобюджетен билет, то е почти сигурно, че нямате привилегията да носите голям куфар със себе си.

Има обаче няколко хитринки, които може да направите, за да превърнете пътуването си в икономичната класа на еърбъса в първокласно изживяване, пише FOX.

Опаковайте разумно

Голяма част от нискобюджетните авиокомпании не позволяват на пътниците си да носят със себе си големи куфари, освен ако не доплатят допълнително за тях. Но все пак идеята е да не се плащат допълнителни такси, нали затова сте избрали икономичен билет? С разумно приготвяне на багажа и подходящата чанта обаче, всичко може да се постигне.

Носете iPad или таблет със себе си по време на полета

Едно от най-практичните решения, които може да вземете, ако ви предстои полет, е да си вземете iPad-да или таблета си със себе си. Изтеглете някой хубав филм и се насладете на полета. Не трябва да забравяте да заредите до максимум електронното си устройство и да носите със себе си външна батерия, защото доста често в икономическата класа на самолета няма места за зареждане.

Не забравяйте слушалките

Самолетите са доста шумни, а и доста често се случва да пътувате с деца в самолета, които непрекъснато плачат или искат нещо от родителите си. Ето защо е доста добра идея да си вземете слушалките и да се „пренесете в друго пространство“.

Вземете си нещо за хапване

Голяма част от нискотарифните полети не предлагат безплатни закуски по време на полета. Напитките също се заплащат. Ето защото, за да не останете гладни, е добра идея да си вземете храна от вкъщи. Единсственото, което трябва да избягвате е да носите със себе си течности. Но може да си вземете бутилка за вода, която да я напълните след като мините всички проверки, съветва FOX .

Удобствата винаги са на първо място

Дезинфектант, възглавница, както и поставка за крака са сред най-важните неща, които трябва да вземете преди полет, за да се чувствате комфортно.

Облечете се подходящо

За да сте сигурни, че ще се чувствате комфортно в икономичната класа, то е добре да сте облечени компфортно. Температурата в самолета може да не е такава, каквато очаквате. Ето защо е хубаво да се облечете така, че да ви е комфортно във всякакви атмосферни условия.
Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: самолет | полети | удобства | икономична класа

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини