Община Сливен откри търг за почистване за 28 млн. лв.

Срокът на договора на новия изпълнител ще бъде за пет години

Снимка: Economic.bg/Архив
12:54 20.01.2020

Община Сливен обяви обществена поръчка за събиране и транспортиране на отпадъци, почистване на сняг и лед, както и за подмяна и поддръжка на кофите за смет. За всичко това, в рамките на петгодишен договор, общината е готова да плати на фирмите общо 28 млн. лв. с ДДС.

В задълженията на изпълнителя на поръчка ще влиза конкретно: доставка, експлоатация, поддръжка и подмяна на контейнери за отпадъци и улични кошчета; почистване и поддържане на чистотата на места за обществено ползване на територията на Сливен; почистване от сняг и лед на улици, тротоари и други места за обществено ползване на територията на Сливен; почистване на замърсени с отпадъци терени в землището на Сливен.

Крайният срок за приемане на оферти е 24 февруари. Предложенията ще се класират на базата на цената, която ще оформи 70% от крайното решение, а останалите 30% ще бъдат дадени предвид техническите критерии.
Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: отпадъци | Сливен | боклук | обществен търг | сметосъбиране

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини