Теленор добави нова услуга за електронни книги

Bookmate ще е достъпно за iOS и Android

Bookmate – услуга за четене и слушане на електронни книги и подкасти e новото допълнение към дигиталните предложения на Теленор. 

Новата услуга  предоставя достъп до заглавия на над 15 езика, както и до аудио книги, комикси и подкасти. Със старта на услугата за абонатите на Теленор, Bookmate започва предлагането и на книги на български език. В момента има над 100 заглавия на български, а до шест месеца броят им се очаква да нарасне до над 300.

Bookmate може да се ползва чрез мобилно приложение за iOS и Android за смартфони и таблети. Услугата позволява потребителите да създават лични колекции от книги и цитати и бележки към тях, които да споделят с други потребители. 

Няма ограничение в броя на изслушаните или прочетени книги. Услугата може да се активира чрез включването ѝ в позиция за дигитална услуга от план Тотал+ или като допълнителен пакет на цена от 8,99 лв. на месец, като всеки нов потребител на услугата може да я изпробва безплатно за един месец.

Цената през вторите 12 месеца от договора на абонатите на Тотал+, които включат Bookmate в позиция за дигитална услуга, е 6.99 лв. Абонатите на плановете Тотал+, в които e включен достъп до дигитални услуги, трябва да направят своя избор и да ги активират чрез мобилното приложение MyTelenor. За целта е нужно да свалят и инсталират най-новата версия на приложението.
Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: Теленор | четене | електронни книги | слушане на музика

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини