Vivacom предлага IP телевизия и извън дома

Единственото условие е до мястото да има фиксирана интернет свързаност

Снимка: VIVACOM
VIVACOM 15:00 19.05.2020
За всички, които искат да се наслаждават на функционалностите на интерактивната телевизия независимо къде в България се намират, Vivacom създаде нова услуга – IPTV мобилност (IPTV Mobility). Тя дава възможността на настоящи клиенти на IPTV да гледат любимите си предавания и филми и извън дома, като вземат със себе си своя приемник.

Единственото условие е до мястото да има фиксирана интернет свързаност, която не е необходимо да се предоставя от Vivacom. Свързването става лесно, чрез включване на LAN кабела за интернет към IPTV приемника и достъпът до над 90 от най-предпочитаните и вълнуващи канала е осигурен, а интерактивните функции за гледане на минали предавания, спиране на пауза и превъртане си налични.VIVACOM е първият телеком у нас, който предлага такава услуга. 

Ползването на услугата е безсрочно и може да се пуска и спира по всяко време с обаждане на 123 или в магазин на Vivacom. 

Мобилната интерактивна телевизия от Vivacom е на цена от 4.99 лв. с ДДС на месец. С нея, независимо дали са на почивка или на вилата, потребителите имат достъп до персонализирано съдържание и интерактивни функции. Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: Vivacom | телевизия | IPTV мобилност | IPTV Mobility

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини