Google ни честити Трети март

Специално лого посреща потребителите на търсачката от България

За втора поредна година най-голямата търсачка в света Google пусна специално лого по случай Националния празник на България - 3 март.  

Промяната в изгледа е видна само в българската версия на страницата - Google.bg. При отварянето на www.google.com логото по случай 3 март се появява отново, но когато страницата е регистрирала потребителя като български.

За да поздрави днес българите, буквите на Google са изписани в цветовете на българския трибагреник, а в надписа е включен и стилизиран лъв, изобразяван на опълченските ни знамена.

През миналата година търсачката уважи националния празник на България с лого, показващо Паметника-костница на връх Шипка.

През последните години търсачката променя логото си, за да отбележи значими празници и събития. Повечето от тях са видни само за определената общност, но някои, като специалната Google мартеница, застават за ден пред очите на потребителите по целия свят.
Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: лого | Goolge | Трети март

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини