Възстановено е движението след тежкия инцидент

В междугарието Белово-Септември дерайлира мотриса

Снимка: Дарик
11:40 08.05.2014
Екипи от служители на НКЖИ незабавно започнаха работа по разчистване на жп линията и възстановяване на съоръженията след тежък инцидент. В 22.40 ч., вчера, движението по път 2 бе възстановено.

След вдигането и изтеглянето на дерайлиралата мотриса, се започна работа и по път 1. Неговото движение беше възстановено в 5.25 ч. 

Районът в междугарието Белово - Септември беше затворен вчера от 16.45 ч., след като товарен камион предприе забранено преминаване през жп прелез с редовно задействана автоматична прелезна сигнализация със звуков и светлинен сигнал.

НКЖИ нееднократно призовава водачите на МПС да спазват правилата при пресичане на жп прелез, за да бъдат избегнати подобни инциденти. С подобни неадекватни действия от страна на шофьорите, се нарушават сигурността и безопасността на пътниците на железопътния транспорт.Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: НКЖИ | движение | инцидент | Stripe | Симитли | Таймс скуеър

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини