Стани репортер с Economic.bg

Ако има тема, която силно ви вълнува и следите с интерес, пишете ни

19:38 15.03.2016

Скъпи читатели,


В последно време получаваме редовно съобщения от Вас, нашите читатели, със случки, на които сте станали свидетели, както и идеи за различни материали, които да публикуваме в сайта Economic.bg.

В тази връзка, решихме да създадем специална рубрика "Репортаж", в която ще публикуваме най-интересните неща, изпратени от вас и вие ще влезете в ролята на репортери, които пишат за Economic.bg.

Можете да ни изпращате написани от Вас новини, снимки, видеа или събития, на които сте станали свидетели и са ви възмутили или накарали да се усмихнете, както и да се гордеете с нещо.

Ако сред вас има креативни личности, които искат да пишат, или просто хора, които има какво да разкажат и искат да стигнат до хората, не се колебайте да ни пишете на reporter@economic.bg.

Най-добрите статии ще бъдат публикувани в рубрика "Репортаж", която се намира на главната страница на сайта, след като минат през редакцията на нашия екип, а авторът им ще бъде подписан под материала (при негово желание).

Най-креативните идеи ще бъдат разработени от екипа ни с мнения и различни гледни точки на участниците в даден казус.

 

Очакваме Ви!
Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: опция | Telstar 18 | Съвет по сигурност

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини