Airbus показа най-модерния частен самолет (снимки)

Новата луксозна кабина Infinito е разработена съвместно с италианската Atelier Pagani Automobili и залага на естествени материали и прозрачен таван

21:05 29.05.2017

Поделението на Airbus за частни самолети представи новата си луксозна кабина на ACJ319neo, наречена Infinito. Тя е разработена съвместно с италианската Atelier Pagani Automobili, който прави дизайна на суперколи.

Това, което прави кабината новаторска, е прозрачният покрив, през който пътниците ще имат възможност през целия полет да наблюдават небето. Ако времето е лошо, на тавана може да се прожектират и картини, което пък ще създава усещане за още по-голяма свобода и пространство. От тук идва и името Infinito, което на италиански означава безкрайно, обясняват от компанията.


Целият салон на самолета е изработен от естествени и новаторски материали - кожа, въглеродни валакна и новият материал КарбоТитаний.

И до момента кабината на Airbus ACJ320 е най-широката и най-високата в класа на бизнес джетовете.

При новият дизайн Infinito това голямо пространство е запазено и разширено визуално чрез дизайна за още по-голямо удоволствие и комфорт на пътниците.

Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: Airbus | дизайн | частен самолет | кабина | Infinito | Atelier Pagani Automobili

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини