$7 млн. за сватбата на Марк Зукърбърг

Роклята на Присила Чан струва $4700, а диамантеният пръстен - $25 хиляди

Броени дни след тайната сватбена церемония между Марк Зукърбърг и неговата дългогодишна приятелка Присила Чан, бе публикувана нова информация за церемонията.

В действителност тя се състоя в дома на шефа на Facebook в Пало Алто, Калифорния. Сватбата бе проведена пред лимитиран кръг от приятели на известната двойка, който наброяваше приблизително сто души, коментира mashable, цитирани от digital.bg.

Данните разкриват, че Присила Чан е купила своята рокля още през октомври 2011 г., което означава, че те са планирали от доста време церемонията. Успоредно с това тя е изискала от Марк Зукерберг той да и отделя поне по 100 минути седмично, както и да се погрижи за задължителна двуседмична ваканция за тях всяка година.

Гостите на сватбата са се наслаждавали на храна от любимите ресторани на двойката в града, а именно Palo Alto Sol и Fuki Sushi.

Един от любимите изпълнители на Марк Зукърбърг, а именно Били Джо Армстронг, който е вокал на Green Day, лично е изпълнил популярното парче “Last Night on Earth”, за да поздрави младоженците. Музикалните предпочитания по време на церемонията са включвали още песни на Maйкъл Джексън, Джон Бон Джоуви и Фло Райда. 

В  заключение ще отбележим, че сватбеният пръстен на Присила Чан включва два диаманта от двете страни и се оценява на сума от $25 хиляди. Роклята, която тя е закупила от дизайнерския магазин на Claire Pettibone в Денвър пък, се оценява на $4700.

Коментари: 0