Апликация на Apple предпазва от пиянски изпълнения в интернет

Sobrr изтрива всички "неудобни" имейли, снимки и приятелства, направени по време на пиянска нощ

Апликация на Apple предпазва от пиянски изпълнения в интернет
312 ~ 1 мин. четене
Автор: Божидара Иванова

Технологичният гигант Apple пусна нова апликация за айфони, която предпазва потребителите от пиянски изпълнения в интернет мрежата. Приложението автоматично изтрива компрометиращите снимки на потребителите, които те са публикували в нетрезво състояние в социалните мрежи, пише изданието "Дейли мейл".

Новата апликация на Apple носи името Sobrr и може да бъде свалена безплатно от Apple Store. В срок от 24 часа приложението изтрива всички "неудобни" имейли, снимки и приятелства, направени по време на пиянска нощ.

"Нашата разработка ви дава сигурност, че няма да има компрометиращи следи след най-налудничавите приключения", гарантира създателят на Sobrr Брус Янг.

Всички постове на потребителите на Apple ще се качват автоматично в Sobrr. Те могат да бъдат разглеждани единствено от хората, които са от същия географски регион, но това може да стане само в рамките на 24 часа, след което всичко се изтрива.

Благодарение на Sobrr дори и след най-екстремните изпълнения хората могат да останат с "трезвен" профил в мрежата. В случай, че снимките не са много компрометиращи, апликацията предлага и функция за запазването им.Подкрепи Economic.bg