Борисов: Големият отсъстващ днес се казва Сергей Станишев

Дори и опорните им точки не удържаха, каза лидерът на ГЕРБ

Борисов: Големият отсъстващ днес се казва Сергей Станишев
212 ~ 1 мин. четене

Агонията им беше пълна, но дори и опорните им точки не удържаха. Това каза в Народното събрание пред журналисти Бойко Борисов, лидер на ГЕРБ.

„Аз не разбрах защо губят избори и подават оставка. Затова дезертираха сега - защото знаеха, че ако бяха останали ноември щяха да се сринат, така че да не могат да се съвземат", заяви още Бойко Борисов.

„Изборите са тези, които определят как да бъдат подредени политическите партии и кой да управлява. Аз съм да има консенсус и толерантност. Спомнете си те как управляваха една година. И народът ги наказа на евроизборите", каза Бойко Борисов.

Tой не пропусна да попита къде е отсътващият от дебатите и гласуването лидер на БСП Сергей Станишев: "Големият осъстващ днес се казва Сергей Станишев, къде е той, къде е създателят на тази коалиция". И добави: "Мнението на суверена е най-важно. Преди година партия ГЕРБ беше определена за първа политическа сила, но сегашните управляващи не се съобразиха с мнението на народа". "На изборите за евродепутатите, управляващите бяха наказани", посочи още Борисов.Подкрепи Economic.bg