Булбанк пуска кредит с фиксирана лихва за пет години

Банката предлага и допълнителен бонус за всички клиенти с деца ученици

132 ~ 1 мин. четене

УниКредит Булбанк ще предложи на клиентите си през август и септември потребителски кредити в евро с фиксирана лихва за пет години, съобщиха от най-голямата по активи банка на българския пазар. Кредитът може да се ползва за финансиране на лятната ваканция, ремонта вкъщи или за подготовката на децата в семейството за началото на учебната година.

За всички клиенти с деца ученици, банката е предвидила и допълнителен бонус по "Отличници".  На всеки клиент с дете ученик, получил потребителски кредит в евро през август и септември, който редовно погасява  първите девет месечни вноски, банката ще възстанови целия размер на деветата вноска (главница и лихва). "Това съвпада с края на учебната година и ще бъде  прекрасен подарък", каза Екатерина Панайотова, директор "Маркетинг и сегменти" на УниКредит Булбанк.

По думите й ако кредитополучателите изберат да погасят кредита си за минималния срок, който е пет години, на практика си осигуряват финансиране с фиксирана лихва за целия период на изплащане.

Подкрепи Economic.bg