Булбанк пуска продукт за работещи чужденци

От пакета банкови услуги могат да се възползват чужди граждани с минимум 4 хил. евро заплата

УниКредит Булбанк пусна на пазара пакет банкови услуги, специално разработени за нуждите на чуждите граждани, които работят в България, съобщиха от трезора. Името на продукта е Expat package.

От него могат да се възползват всички чужди граждани с минимум 4 хил. евро. Условието е месечното възнаграждение да се превежда по сметка в банката. Пакетът комбинира най-често използваните банкови продукти и услуги. В Expat package е включено и използването на овърдрафт. Разплащателната сметка в лева е без такса за откриване, закриване и поддръжка. Клиентът може да открие и втора разплащателна сметка в чужда валута - евро или долари. Тя също е без такса за откриване и поддръжка.

"В Expat Package събрахме широка гама от продукти с добавена стойност, които обикновено са търсени от работещите в България чужденци", коментира Микеле Амадеи, член на Управителния съвет на УниКредит Булбанк и директор "Корпоративно, инвестиционно и частно банкиране".

На клиентите могат да им бъдат издадени и две дебитни карти. Чужденците използват безплатно и Bulbank Online. Пакетът включва и кредитна карта в лева или в чужда валута без годишна такса за обслужване.

Коментари: 0