Българи правят световна социална мрежа за споделяне на познание

Платформата eLearnbg.com е дело на българската компания Moby 2

4472 ~ 1 мин. четене
Автор: Божидара Иванова

Български екип от програмисти и преподаватели разработва първата по рода си глобална социална мрежа за споделяне на познание. Проектът се нарича eLearnbg.com и е дело на българската компания Moby 2. Онлайн платформата ще обединява в едно социалните елементи, позволяващи на потребителите да взаимодействат помежду си с разнообразни инструменти за достъп до познание, включително електронни книги, аудио книги, лекции и курсове, тестове за развитие и разнообразно другo обучително съдържание, съобщиха от компанията.

„Мечтата ни е да създадем един международен уеб проект, който да направи знанието достъпно за всеки. Интернет технологиите предоставят уникални възможности за споделяне на познание и ние сме убедени, че това е бъдещето - улеснен достъп до знание и развитие за максимален брой хора”, заяви изпълнителният директор на Moby 2 и инициатор на проекта eLearnbg.com Найден Николов.

Moby 2 е фирма , специализирана в областта на бизнес обученията и консултациите, електронните обучения и уеб решенията. Услугите й са насочени както към малките и средни компании, така и към глобалните компании, търсещи работещи решения за своята дейност.

Подкрепи Economic.bg