ЧЕЗ подарява 600 безплатни сметки

Кампанията „Лоялността ви се отплаща” ще започне на 27 март

164 ~ 1 мин. четене

Електроразпределителното дружество ЧЕЗ ще подари 600 безплатни сметки за ток на свои лоялни клиенти, съобщиха от компанията. В лотарията автоматично ще участва всеки, който не е закъснявал с плащането през последните 12 месеца.

„Въпреки затрудненията много клиенти плащаха задълженията си в срок. За тях организираме кампанията „Лоялността ви се отплаща”, в рамките, на която ще наградим 600 наши лоялни клиенти. Вярвам, че ще зарадваме много семейства които са били коректни към компанията. В желанието си да облекчим потребителите вече удължихме и безлихвения период за плащане на сметките от 10 на 20 дни”, каза Петър Докладал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

Кампанията „Лоялността ви се отплаща” ще започне на 27 март, а спечелилите клиенти ще бъдат избирани на лотариен принцип чрез специален софтуер. Не е необходима регистрация. Потребителите, отговарящи на критериите, ще участват в лотарията автоматично. Всеки спечелил ще бъде уведомен лично, а изтеглените в лотарията клиентски номера се публикуват на сайта на компанията.

Откакто е стъпила на българския пазар, ЧЕЗ редовно поощрява своите активни и лоялни клиенти. През изминалата година в рамките на кампания за актуализация на данни дружеството подари 90 безплатни сметки за електроенергия на обща стойност над 3 хил. лева, раздаде девет ваучера за черна и бяла техника, всеки на стойност 400 лв, и една голяма награда, която бе ваучер за 1000 лв.

Подкрепи Economic.bg