ЧЕЗ подарява 600 безплатни сметки

Кампанията „Лоялността ви се отплаща” ще започне на 27 март

Електроразпределителното дружество ЧЕЗ ще подари 600 безплатни сметки за ток на свои лоялни клиенти, съобщиха от компанията. В лотарията автоматично ще участва всеки, който не е закъснявал с плащането през последните 12 месеца.

„Въпреки затрудненията много клиенти плащаха задълженията си в срок. За тях организираме кампанията „Лоялността ви се отплаща”, в рамките, на която ще наградим 600 наши лоялни клиенти. Вярвам, че ще зарадваме много семейства които са били коректни към компанията. В желанието си да облекчим потребителите вече удължихме и безлихвения период за плащане на сметките от 10 на 20 дни”, каза Петър Докладал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

Кампанията „Лоялността ви се отплаща” ще започне на 27 март, а спечелилите клиенти ще бъдат избирани на лотариен принцип чрез специален софтуер. Не е необходима регистрация. Потребителите, отговарящи на критериите, ще участват в лотарията автоматично. Всеки спечелил ще бъде уведомен лично, а изтеглените в лотарията клиентски номера се публикуват на сайта на компанията.

Откакто е стъпила на българския пазар, ЧЕЗ редовно поощрява своите активни и лоялни клиенти. През изминалата година в рамките на кампания за актуализация на данни дружеството подари 90 безплатни сметки за електроенергия на обща стойност над 3 хил. лева, раздаде девет ваучера за черна и бяла техника, всеки на стойност 400 лв, и една голяма награда, която бе ваучер за 1000 лв.

Коментари: 0