ЧЕЗ раздаде безплатни сметки за 15 хил. лв.

Дружеството изтегли поредните 25 печеливши в кампанията си

92 ~ 1 мин. четене
Автор: Силвия Георгиева

Електроразпределителното дружество ЧЕЗ, което доставя ток на абонатите в Западна България, вече е раздали безплатни сметки на лоялни клиенти на обща стойност 15 хил. лв., съобщиха от компанията. Бонус са получили 300 абоната на дружеството, които са спечели от кампанията "Лоялността ви се отплаща".

Тази седмица ЧЕЗ е изтеглило поредните 25 печеливши. Късметлиите са от общините София, Плевен, Кюстендил, Перник, Своге, Монтана, Троян, Луковит и Ябланица. Те получават безплатни сметки за ток за общ 1022 лв.

Участието в томболата е автоматично за всички битови клиенти, заплащали в срок месечните си задължения през последните 12 месеца. Всяка седмица нови 25 потребители печелят награда, като предстои да бъдат изтеглени още 300.

"До момента раздадохме 300 безплатни сметки за електроенергия на обща стойност над 15 хил. лв. Лично връчих една от наградите и благодарността на клиента ми показа, че сме на верен път в посока възвръщането на доверието на нашите клиенти", каза Петър Докладал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

Коментари: 0