Депутат от "Атака" обяви протестиращите за "малки изродчета на Борисов"

Десислав Чуколов обвини полицията, че се радвала на демонстрантите

Снимка: Facebook

240 ~ 1 мин. четене

Депутатът от Атака Десислав Чуколов определи протестиращите студенти, обявили се срещу кабинета "Орешарски", за "малки изродчета на сикаджията Бойко". Народният представител също обвини полицията, че се радвала на демонстрантите.

"Малките изродчета на сикаджията Бойко в действие. Полицията на льохмана Йовчев им се радва", написа Чуколов в профилите си в социалните мрежи. Повод за това е новината, че протестиращи са изгорили билборд с изображение на лидера на Атака Волен Сидеров.

В петък пък петима души бяха арестувани пред сградата на националната телевизия и отведени в столичното Първо районно управление. Повод за това е станал словесен сблъсък между протестиращи и депутата от "Атака" Десислав Чуколов и лидера на партията Волен Сидеров. Десислав Чуколов беше гост в разговора в "Панорама", а в същото време пред сградата на телевизията се събрала група протестиращи срещу кабинета "Орешарски".

Името на Десислав Чуколов нашумя още през 2007 година, когато народният представител заплашваше служители на МВР след сбиване, в което участва. След проверка на министерството стана ясно, че Чуколов заявява, че "като стана министър, ще разхвърля всички служители на полицията и спешна медицинска помощ... Куки ... Сега ще се обадя на Първанов, ще видите какво ще стане... Дай ми личната карта, ще ти ..., ченге ...".

Подкрепи Economic.bg