Джейхан Ибрямов ще е зам.-министър на инвестиционното проектиране

Ибрямов е бивш председател на младежкото ДПС - в периода ноември 2009 г. - ноември 2012 г.

Снимка: БГНЕС

180 ~ 1 мин. четене

Бившият политически съветник в кабинета на председателя на ДПС Джейхан Ибрямов е назначен за заместник-министър в новото министерство на инвестиционното проектиране. Постът му е даден със заповед на министър-председателя Пламен Орешарски, съобщиха от правителствената пресслужба.

Освен политически съветник Ибрямов е и бивш председател на младежкото ДПС - в периода ноември 2009 г. - ноември 2012 г. Преди това е бил и зам.-председател на младежката структура.

От август 2007 г. до ноември 2009 г. е бил изпълнителен директор на Сдружение "Толерантност", а от ноември 2003 г. до юли 2007 г. е заемал поста проект мениджър във Фондация "Либерална интеграция". От август 2003 г. до октомври 2003 г. е бил главен специалист в Дирекция "Спорт и здраве" в Министерството на младежта и спорта.

Джейхан Ибрямов е завършил политически мениджмънт и публични политики в Нов български университет. Преди това придобива магистърска  степен в Национална спорта академия "Васил Левски" в София, а бакалавърската си степен -  в Техническия университет "Ангел Кънчев" в Русе. Владее турски и английски език.

Подкрепи Economic.bg