Емил Димитров: Кадрови грешки ще свалят Орешарски

Според бившия депутат на ГЕРБ сегашният кабинет прави грешките ма предишната власт

Автор: Божидара Иванова

„Борисов правеше кадрови грешки и кадровите грешки ще свалят и това правителство“. Това заяви бившият депутат на ГЕРБ Емил Димитров в предаването на Мартин Карбовски по TV7. Той обясни, че когато e влязъл в ГЕРБ всичко е било нормално, а партията е била опорочена от започване на процесите срещу смелите хора, проведени от Цветан Цветанов и Искра Фидосова. 

"Ние не правим ГЕРБ-2 и не сме отцепници", заяви бившият депутат на партията. Димитров призна, че срещу него се е водила кампания заради позицията му срещу Симеон Дянков. По думите на бившия депутат всичко се е водило подмолно от Цветанов и това е свалило ГЕРБ от власт. Димитров определи като слухове твърденията, че оставката на Фидосова е формална и тя продължава да управлява.

„Борисов абдикира от управлението на партията, Цветанов държа властта, а Фидосова изпълняваше мокрите поръчки“, посочи Димитров. Той призна за полети с Авиоотряд 28, като обясни, че полетът на отбора Бистришките тигри е бил платен от отбора Чавдар Етрополе  и сумата е около 20 хил. евро. Димитров допълни, че неговото име фигурира в списъците на пътниците.

Бившият депутат от ГЕРБ обясни, че непрекъснато го подслушват поне от година и половина. „Молил съм се на Бойко Борисов за едно болно дете и той вдигна Фалкона. Подслушването бе тотално, всички се оплакват от това, дори и сегашни депутати“, заяви Димитров.

Коментари: 0