Ford представи новия си пикап Tremor

Отличителните особености на новия автомобил са моторът EcoBoost и скъсените товарен леген и кабина

3791 ~ 1 мин. четене
Автор: Силвия Георгиева

Последната добавка към гамата пикапи на Ford F-150 се нарича Tremor, позициониран от марката като спортен модел за 2014 г., предаде Auto Press. Отличителните особености на новия автомобил са моторът EcoBoost и скъсените товарен леген и кабина. Ford показа колата преди два дни в Диърборн.

Името е било вече използвано от марката за нейни пикапи и всъдеходи в миналото. През 90-е години на миналия век то беше избрано за концептуален SUV, развит на базата на модела Explorer. В началото на този век имаше идноимен вариант на Ford Ranger с отличителна черта 485-ватова аудио-система.

Моделът за 2014-а F-150 Tremor няма връзка с нито един от двата си съименника, не е и васледникът на варианта Lightning, въпреки че има същият 3,5-литров с два турбокомпресора и мощност от 365 к.с. мотор EcoBoost V-6. T

Колата е в типичния стил пикапи на марката, предлага се с единично и двойно задвижване, електронно контролиран по отношение на блокировката заден диференциал. За да се отличава от останалите пикапи на Синия овал Tremor носи името си отделно, има различни джанти, черни кожени седалки с включвания от алкантара и едри ръчни червени бодове на шевовете. Стандартно колата идва с HID фарове, 20-цолови джанти и системите MyFord Touch и SYNC.

Коментари: 0