Globul пуска в България телефона на Джеймс Бонд

Цените на Sony Xperia T започват от 32.90 лв.

3830 ~ 1 мин. четене

Вторият мобилен оператор на българския пазар - Globul скоро ще предложи на потребители смартфона Sony Xperia T, съобщиха от телекома, като твърдят, че са първия оператор у нас, който ще предложи телефона на Бонд. Устройството ще бъде използвано от Джеймс Бонд в предстоящия филм "007 Координати: Скайфол", който ще излезе по кината в България от 26 октомври.

Флагманът на Sony е оборудван с последно поколение двуядрен процесор с честота 1.5 MHz и използва операционна система Android 4.0 (Ice Cream Sandwich). Впечатляващата 13-мегапикселова камера влиза в работен режим за малко повече от секунда и има възможност за Full 1080p HD видео заснемане. Смартфонът е оборудван с 4.6-инчов капацитивен HD тъчскрийн със защитено от надраскване стъкло и изключително високо качество на изображението, благодарение на Mobile Bravia Engine.

Sony Xperia Т предлага и най-разнообразни възможности за връзка, сред които Wi-Fi, aGPS, Bluetooth, DLNA, HDMI и NFC. Устройството е с 16 GB вградена памет, с възможност за разширение с допълнителна microSD-карта до 32 GB.

Globul ще предлага Sony Xperia Т във всички свои магазини, както и в магазините на Germanos и официалните си партньори. Цената започва от 32.90 лв. на месец, при условие, че телефонът е с абонаментната програма Globul Unlimited с месечна такса 49.90 лв.

Подкрепи Economic.bg