Избраха нов председател на Хранителната банка

Деян Глешчич е директор "Маркетинг и комуникации" в Societe Generale Експресбанк

232 ~ 1 мин. четене
Автор: Силвия Георгиева

Деян Глешчич е избран за председател на УС на Българска хранителна банка (БХБ), съобщиха от организацията. В момента той е директор "Маркетинг и комуникации" в Societe Generale Експресбанк. Глешчич поема поста от Антоан Колет, изпълнителен директор на Крафт Фуудс България.

Деян Глешич е мениджър с повече от 15-годишен международен опит в сферата на продажбите, маркетинга и управлението на проекти в САЩ, Сърбия и България. През последните 20 г. е участвал в многобройни доброволчески програми. Личните му приоритети са в областта на етиката в бизнеса и развитието на социална отговорност.

От БХБ изтъкват, че Глешич често използва придобитите умения в бизнеса, за да постигне по-добър социален ефект. Говори свободно английски, френски, български и сръбски и има основни познания по испански, китайски и словенски. 

Глешчич подкрепя дейността на БХБ от началото на активната ѝ дейност от пролетта на 2012 г., като представляваната от него компания Societe Generale Експресбанк е един от най-активните партньори на хранителната банка.

Подкрепи Economic.bg