"КТБ се мъчи да докаже, че може да изяде 500 пържоли"

Татяна Дончева, бивш депутат от Коалиция за България

Цитат на деня:

3626 ~ 1 мин. четене

"Дори в разправията с Богомил Манчев пак прозира КТБ. Един приятел ми каза - можеш да изядеш 1 пържола, 2 пържоли, 5 пържоли, но 500 не можеш. КТБ в последно време се мъчи да докаже, че може да изяде 500 пържоли. Богомил Манчев е последната пържола”, заяви бившият червен депутат Татяна Дончева в ефира на бТВ.

„Ясно е, че основната групировка е КТБ, и двете партии от управляващото мнозинство - кръгът на Станишев и на Доган и Делян Пеевски са на практика една група. Свързват ги много сделки в миналото, като почнете от мултиплексите. Когато си отиваше Тройната коалиция свършвахме със сградите на НАП. Защо се отказаха от златната акция на БТК – за да стане Цветан Василев едноличен собственик".

"БСП казва, че е социална партия. Защо държи такова поведение с Български пощи – защото са конкуренция. Другият е ТИМ-аджийския, с когото са свързани отново двете управляващи. ГЕРБ играеше със същите играчи – бяха в прекрасни отношения 4 години. При смяна на властта и позициите обаче се обръща палачинката", добави още Дончева.

Подкрепи Economic.bg