Кадиев: Ако „Атака“ не влиза в парламента, по-добре да има избори

Аз съм, изключително разочарован от цялата ситуация, защото нагледно показахме как прахосваме времето на българските избиратели, каза депутатът от Коалиция за България

Снимка: БГНЕС

228 ~ 1 мин. четене
Георги Желязков Автор: Георги Желязков

Очевидно е, че без участието на "Атака" няма как да продължи работата на Парламента. Това каза за БНР депутатът от "Коалиция за България" Георги Кадиев по повод проваленото заседание на парламента днес. "ГЕРБ имат доста инфантилно поведение. Аз съм, изключително разочарован от цялата ситуация, защото нагледно показахме как прахосваме времето на българските избиратели", добави "червеният" депутат.

"Не може цялата седмица да си играем на процедури, влизане и излизане от залата, натискане на бутони, а резултатът е нулев. Нито имахме вот, нито приехме закони, нито имаше въпроси към министри", каза Кадиев.

Депутатът определи отсъствието на "Атака" от Народното събрание като "удар срещу парламентарната дейност изобщо". "Доколкото разбирам "Атака" и другата седмица няма да присъства, което според мен е огромен удар срещу смисъла на Парламента", смята Кадиев.

"Поведението на "Атака" за мен е абсолютно неясно. Какво значи по средата на парламентарния сезон да изчезнат за две седмици в Брюксел. "Атака" да помисли иска ли този парламент да продължи, или не иска. Ако работата не става - по-добре да отиваме на избори. Ще дойдат да ни изхвърлят с камъни и с ритници, и правилно ще бъде", каза още депутатът.

Подкрепи Economic.bg