Как изглежда отвътре iPad mini

От iFixit разглобиха устройствoтo и публикуваха изображения, които ни позволяват да видим и вътрешността му

От днес стартират официалните доставки на iPad mini в първите държави по света, които ще имат възможността да предложат новото атрактивно устройство на компанията. Таблетът е закономерния отговор на Apple към все по-популярните модели с Android OS на пазара. Сега от iFixit разглобиха устройствoтo и публикуваха изображения, които ни позволяват да видим вътрешността на iPad mini, информира macrumors.

Таблетът разполага със 7,9-инчов сензорен дисплей с резолюция от 1024х768 пиксела при плътност от 163ppi и се захранва от двяудрен A5 процесор. На гърба е разположена 5-мегапикселова камера, а в предната част допълнителен 1,3МР HD сензор. Потребителите ще могат да избират между версии с 16GB, 32GB и 64GB вграден капацитет за съхранение на данни, като флаш паметта е произведена от компанията Hynix.

Във вътрешността на устройството са разположени още Murata 339S0171 Wi-Fi модул, Samsung W1235 дисплей драйвър, както и 512МВ LP DDR2 oперативна памет. Oказва се също така, че по-малкият Lightning конектор позволява на компанията да интегрира и втори стерео високоговорител в своя таблет.

Коментари: 0