Книги за слушане в M-Tel eBook

Електронната книжарница посреща Световния ден на книгата с над 1000 заглавия и двойно увеличение на продажбите

Електронната книжарница M-Tel eBook посреща Световния ден на книгата и авторското право – 23 април, с над 1000 книги и двойно увеличение на продажбите през март спрямо февруари 2012 година.

Книжарницата има близо 4000 уникални потребители. Сред книгите има класика в оригинал, периодични издания, учебни помагала и много хитови заглавия, благодарение на партньорството с издателство “БГ книга“. 

Съвсем скоро „по рафтовете” на книжарницата ще се появят и книги за слушане от издателство „Калинка”.  Първата тяхна аудио книга се появи през февруари тази година и се казва „Час по щастие”.

Напълно безплатно от електронната книжарница на Мобилтел могат да се изтеглят всички книги, които са включени в задължителната програма за изучаване в училищата. Освен това, телекомът работи активно за дигитализацията на всички учебници и учебни помагала. Според  експертни анализи, дигиталното съдържание води и до увеличаване на четенето с до 40 процента. 

Всеки месец на сайта www.mtel/ebook има книги със специална допълнителна отстъпка до 50 процента. Предимствата на електронните книги са, че могат да бъдат изтеглени по всяко време, техните тиражи не се изчерпват, а и се пестят средства – платените дигитални издания са с близо 40 процента по-евтини от хартиените копия.

На своя сайт М-Тел предлага безплатен софтуер, който ще превърне всеки нетбук, таблет или смартфон в електронна библиотека.

Коментари: 0