Lufthansa стана най-добрата авиокомпания в Европа за 7-ми път

За най-добро летище в Европа пък беше определено това в Цюрих, Швейцария

Lufthansa стана най-добрата авиокомпания в Европа за 7-ми път
92 ~ 1 мин. четене

Луфтханза (Lufthansa) беше определена за най-добрата авиокомпания в Европа за седми път. Освен това за четвърта поредна година германската компания е отличена на церемонията по раздаването на Световните пътнически награди Европа, която се проведе в Атина, съобщава AFP.

Една от характеристиките, които отличават Луфтханза от опонентите й, е фактът, че тя разполага с най-голямата флота от самолети за полети на дълги разстояния, 91% от които са снабдени с безжичен интернет. Луфтханза беше определена и за най-добрата западноевропейска авиокомпания и най-добрата трансатлантическа авиокомпания при раздаването на Световните награди за авиокомпании миналия месец в Лондон.

Другите големи победители в категориите за авиокомпании са Бритиш Еъруейз, обявена за най-добрата европейска авиокомпания с полети до Азия, Върджин Атлантик Еъруейз в категорията водеща компания в Европа с полети към Северна Америка и ИзиДжет за най-добра нискотарифна авиокомпания на Стария континент. За най-добро летище в Европа пък беше определено това в Цюрих, Швейцария.

Коментари: 0