Мениджърски рокади в „Крафт Фуудс“

Компанията сменя изпълнителния си директор и директор "Продажби"

4109 ~ 1 мин. четене
Георги Желязков Автор: Георги Желязков

Производителят na сладки изделия "Крафт Фуудс България" сменя изпълнителния си директор и директор "Продажби", съобщиха от компанията. Начело на компанията от 1 март ще застане Ивайло Найденов, който заема мястото на Антоан Колен. Отдел "Продажби" пък вече ще се оглавява от Милко Демирев, на мястото на Николай Стефанов.

Антоан Колен е назначен за изпълнителен директор на "Крафт Фуудс" за Турция. Милко Демирев е повишен в длъжност изпълнителен директор на "Крафт Фуудс" за Балтийските държави.

Ивайло Найденов започва кариерата си в компанията от 2004 г., като заема длъжността директор "Продажби", а от 2008 г. досега е бил директор "Маркетинг". Преди това е работил за "Риглис", съобщават от "Крафт Фуудс България".

Милко Демирев започва в компанията през 2005 г. като последователно заема длъжностите регионален мениджър "Продажби", мениджър "Продажби-ключови клиенти", национален мениджър "Продажби - традиционна търговия" и "Продажби-модерна търговия". Преди това е заемал търговски длъжности в "Мак Доналдс" и "Хенкел".

Подкрепи Economic.bg