„Открий Америка” популяризира възможностите за българи в САЩ

Събитието ще се състои на 7 март в Зала 6 на НДК

152 ~ 1 мин. четене
Автор: Димитър Вучев

Посолството на САЩ и Американската търговска камара ще бъдат домакини на изложението "Открий Америка". Събитието, което ще се проведе на 7 март 2013 г., ще има за цел популяризирането в България на възможностите за пътуване, туризъм и образование в САЩ, съобщиха от американското посолство у нас.

Изложението ще се състои в Зала 6 на НДК от 9:30 до 18 часа, като входът е свободен за всички посетители. В 11 часа посланикът на САЩ у нас Марси Рийс ще открие официално събитието заедно с президента на Американската търговска камара Питър Литгоу.

Посетителите на изложението ще научат повече за възможностите за пътуване и обучение в САЩ, както и ще могат да присъстват на интерактивни информационни семинари, които ще се провеждат през целия ден в зала 1.7 на втория етаж на НДК. За всички гости на изложението ще бъде осигурен симултанен превод. Местата в залата за информационните семинари ще се заемат по реда на пристигането на посетителите.

Посетителите на изложението ще имат възможност и да се регистрират за спечелване на няколко страхотни награди, в това число и безплатен билет до САЩ и обратно, предоставен от Turkish Airlines.

Подкрепи Economic.bg