PwC инвестира 60 млн. долара за в Централна и Източна Европа

Целта е повишаване на качеството и разширяване на обхвата на предлаганите услуги

184 ~ 1 мин. четене

Международната компания PricewaterhouseCoopers (PwC) ще инвестира 60 милиона щатски долара в Централна и Източна Европа (ЦИЕ) през следващите три години, с цел усъвършенстване на своята експертиза в различните индустриални сектори, както и на ниво технически умения, и за укрепване на водещата си позиция на пазара.

Инвестицията ще се финансира от PwC Великобритания и фокусът й ще бъде привличане на водещи специалисти от пазара, както и командироване в ЦИЕ на съдружници и директори от глобалната мрежа на PwC.

„С развитието на пазарите, на които осъществяваме своята дейност, нашите клиенти стават все по-взискателни и, ако искаме да запазим позицията си на водеща компания на пазара, трябва да бъдем още по-добри. Трябва да можем да предоставяме услуги, които са по-обхватни, по-фокусирани и по-добре интегрирани, така че да отговорят на уникалните предизвикателства, пред които са изправени нашите клиенти", коментира Майкъл Кубена, Главен изпълнителен директор на PwC за ЦИЕ

"Започнахме да разширяваме нашата индустриална и техническа експертиза преди няколко години и вече имаме значителен успех. Работата в по-тясно сътрудничество с PwC Великобритания ще ни позволи да ускорим инвестициите  в нашия бизнес, да развием по-бързо нови умения и да разработим услуги, които ще са от полза на нашите клиенти, и ще спомогнат за постигане на положителен растеж. Същевременно, това ще ни позволи да предоставим и интересни възможности за кариерно развитие на служителите ни в ЦИЕ", добавя той.

Подкрепи Economic.bg