Стартира Националният форум "Правителство-Бизнес" в НДК

Събитието се организира по инициатива на премиера Пламен Орешарски

136 ~ 1 мин. четене
Автор: Божидара Иванова

Бизнесмени от различни отрасли, министри, депутати, банкери, работодатели, синдикалисти и журналисти ще вземат участие в националния форум „Правителство-Бизнес“, който ще се проведе днес в НДК. Дискусиите ще протекат в четири основни проекта – „Визия за икономиката на България“, „Икономическа и социална политика“, „Регионална политика и развитие“ и „Земеделие“. 

Заедно с премиера Пламен Орешарски, пред българския и чуждестранния бизнес ще застанат и вицепремиерите Даниела Бобева и Цветлин Йовчев, министърът на икономиката Драгомир Стойнев, финансовият министър Петър Чобанов, министърът на труда и социалната политика Хасан Адемов, на инвестиционното проектиране – Иван Данов, регионалният министър Десислава Терзиева. Въпроси са отправени и към министъра на образованието Анелия Клисарова, транспортният министър Данаил Папазов, министърът на околната среда и водите Искра Михайлова, земеделският министър Димитър Греков и министърът на отбраната Ангел Найденов.

Форумът ще продължи от 9.00 сутринта до 14.15 ч. За събитието са заявили участие над 600 представители на бизнеса от цялата страна и над 150 гости. Агенция „Икономика“ също ще има репортери на място. Повече подробности четете на сайта ни.

Подкрепи Economic.bg